Malzemeler:

3 adet kirmizi çarliston biber
3 adet yesil çarliston biber
4 çorba kasigi zeytinyagi
1 adet dogranmis soğan
4 çorba kasigi dogranmis maydanoz
3 dis dogranmis sarimsak
3 adet rendelenmis kabak
1 çay bardağı  dolusu galeta unu
1 su bardağı  rende kasar peyniri
100 gr beyaz peynir
1 adet yumurta
2 yemek kasigi sirke
2 çorba kasigi sıvı yag

Hazırlanışı:

Biberlerin üzerinden kapak açip tohumlarini temizleyin. 2 çorba kasigi sıvı
Yagi tavada kizdirin. soganlari bu yagda pembelestirin. tuzu, karabiberi,
Maydanozu, sarimsagi ve rende kabagi ilave edip bir güzel karıştırın,  orta
Isida 5 dakika pisirin.
Kabak suyunu salacaktir, atesi açarak suyunu çektirip tavayi ocaktan alin.
Galeta ununu peynirlerle ve yumurta ile karıştırın,  biberlerin içine bu
Karisimi doldurun. tencereye dizip üzerine kapak kapatin. kizdirilmis
Firinda 1 saat pisirin.
Tavadan alip sogumaya birakin. suyunu kaynatip 2 kasik sirke ilave edin.
Ayri olarak servise sunun. biberleri sicak ön servis olarak sunabilirsiniz.



This entry was posted on 07:52 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: