Malzemeler:

4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr. tereyağ ı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. soğanıortadan ikiye
Kesin. küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı
Bal ve soğanıekleyip kaynatın. sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın.
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağ ında kavurun. tuz, karabiber
Ve defne yaprağınıekleyin. üzerine kalan 1 çorba kaşığı balıkoyup
Karıştırın.
Ballısebzeleri tereyağ ında kızartılmışbonfilenin yanında garnitür olarak
Servis yapın.



This entry was posted on 08:12 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: