Malzemeler:

100 gr kusbasi et
4 adet patates
1 çorba kasigi sıvıyag
2 adet sivribiber
3 adet taze soğan
1 adet domates
1 dis sarmisak
Tuz, kekik, karabiber
Kirmizibiber

Hazırlanışı:

Patatesleri soyun. içlerini kasik yardimiyle oyun. 20 dakika haslayin.
2 çorba kasigi sıvıyagi tencereye alin. 100 gr kusbasi etle sote edin. 2
Adet küçük dogranmis biberi, sogani ve domatesi ilave edin. 5-6 dakika
Pisirin. üzerine 1 dis dövülmüs sarmisak, kekik, kirmizi biber ve karabiberi
Ekleyin.
Patateslerin içlerine doldurun. firin tepsisine dizip, 1 çay bardağı  suyu
Ekleyin. önceden isitilmis 200 dereceli firinda 15 dakika pisirin.



This entry was posted on 07:51 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: