Malzemeler:

1 orta boy lahana veya demet kara lahana
1 su bardağı  mercimek
1 adet soğan
1 kahve fincanı  ince bulgur
Yarim demet maydanoz
2 tatli kasigi nane
1 tatli kasigi karabiber
1 fincan sıvı yag.
Yeteri kadar tuz
Sos için:
2 dis sarmisak
1 yemek kasgi salça
2 su bardağı  su

Hazırlanışı:

Sicak suda lahanalari haslayin. haslanmis mercimek, ince kıyılmış   soğan,
Maydanoz, bulgur, nane, karabiber, tuz ve sıvı yagi karıştırın,  uzunca
Kesilmis lahanalarin kenarina iç malzemeden koyarak muska seklinde
Sarin.
Tencereye sikica yerlestirin. üzerine sarimsak, salça, 2 su bardağı  su, sıvı
Yag karisimini döktükten sonra, yumusayincaya kadar pisirin. sicak veya
Soguk servise sunun



This entry was posted on 07:50 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: