Malzemeler:

½ kg bamya
1 soğan
3 limon
150 g kuzu kuşbaşıet
1 domates 1 yemek kaşığı domates salçası
2 su bardağı kemik suyu
50 g tereyağ ı

Hazırlanışı:

Bamya ve limonun yarısınıbütün olarak az suyla haşlayıp, süzün. soğanı
Ince kıyın, tereyağ ında pembeleşene kadar kavurun. eti ekleyip 5 dakika
Kadar kavurun, salçayıilave ettikten sonra 3 dakika kadar kavurup kemik
Suyunu ilave edin.
Bamyayıete ekleyin, üzerine yarım limon sıkın. domatesi küp doğrayın,
Tencereye ilave ettikten 5 dakika sonra ocağıkapatın, tuzlayıp, servis
Yapın



This entry was posted on 08:09 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: