Malzemeler:

3 adet yumurta
Yarım litre süt
2 su bardağı un
1 tutam tuz
1 çay kaşığı konyak
İç malzemesi:
1 adet küp doğranmışkabak
3 çorba kaşığı küp doğranmışkurutulmuşdomates
2 çorba kaşığı enine doğranmışyabani mantar
Yarım kalıp keçi peyniri
2 çorba kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Krep hamuru için yumurtalarıderin bir kaba alın. İyice çırpın. çırpmaya
Devam ederek, unu ekleyin. un ve yumurtalar özleştikten sonra azar azar
Süt ekleyin. çırpmaya devam edin. karışım pürüzsüz bir kıvama geldiğinde
Tuz ve konyağıekleyin. bir süre dinlendirmeye bırakın.
Krepin iç malzemesi için bir tavada zeytinyağınıkızdırın. küp kesilmiş
Kabağı, yine küp kesilmişkurutulmuşdomatesi ve enine doğranmış
Mantarlarıilave edin. sebzeler iyice yumuşadığında küp doğranmışkeçi
Peynirini ilave edin. tavayıateşin üzerinden alarak, karıştırın.
Başka bir tavada sıvıyağıkızdırın. çorba kepçesinin 3/4'ünü krep hamuru
Ile doldurun. bu karışımıkızgın tavaya boşaltın. krep hamurunu arkalıönlü
Pişirin. tüm malzemeyi bu şekilde bitirin. pişirdiğiniz kreplerin içine keçi
Peynirli harçtan koyarak, sıcak servis yapın.



This entry was posted on 07:59 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: