Malzemeler:

1 kg taze bakla
300 gr. kuzu eti
1 ad. kuru soğan
2 çorba kaşığı komili naturel yağ
1/2 limonun suyu
1 çorba kaşığı un
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
3 su bardağı su
2 ad. kesme şeker
Tuz

Hazırlanışı:

Kuşbaşıkesilmişkuzu eti, yemeklik doğranmışsoğan ve zeytinyağınıbir
Tencereye koyun. arada bir karıştırarak, orta ateşte 15-20 dakika pişirin.
Baklayıyıkadıktan sonra uçlarınıve kılçıklarınıtemizleyin. İçine limon suyu
Ve un konmuşsu dolu bir kaba koyup birkaç dakika bekletin.
Tencerenin ortasına eti koyun. etrafına baklalarıdizin. üzerine küçük
Kesilmiştaze soğan ve kıyılmış dereotunu koyun. 3 su bardağı sıcak su tuz
Ve kesme şeker ilave edin.
Etli taze baklayıön kuvvetli sonra kısık ateşte 45 dakika pişiri sıcak olarak
Servis yapın.



This entry was posted on 08:15 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: