Malzemeler:

200 g bonfile kuşbaşı
200 g mantar
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
100 g margarin
2 tane domates
4 tane sivribiber
2 orta boy soğan
1,5 l su
1 tatlıkaşığı un
Kırmızıbiber,karabiber,tuz

Hazırlanışı:

Soğanlarıince kıyın, margarinle pembeleşinceye kadar kavurun, kuşbaşı
Etleri ilave ederek 15 dakika daha kavurun, ardından mantarlarla birlikte
10 dakika daha pişirin.
Domates ve biber salçalarınıekleyip karıştırdıktan sonra unu ilave edin.
İyice karıştırdıktan sonra doğradığınız domates, sivribiber, tuz, karabiber
Ve kırmızıbiberleri ekleyin.
Domates ve biber hafif eridikten sonra 2 su bardağı su ekleyip 1 saat hafif
Ateşte kaynatın, sıcak servis yapın. 


This entry was posted on 08:05 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: