Malzemeler:

500 gr.kurufasulye(haslanmis)
1 kücük kutu konserve mantar
Ceyrek kangal sucuk veya 1 parmak sucuk
2 yemek kasigi salca
1-2 yemek kasigi tozkirmizi biber
1 adet iri soğan
Tuz,karabiber

Hazırlanışı:

Soganlar ince dogranip margarin ile genis bir tavada kavrulur.ince
Dogranmis sucuklar ve mantar tavaya eklenir.mantarlar suyunu cekinceye
Kadar kavrulur.salca ve kirmizi toz biber eklenir.yarim su bardağı  sicak su
Ile karistirilarak kaynatilir.üzerine fasulye dökülür ve fasulyenin üzerine bir
Parmak cikincaya kadar sicak su ilave edilir ve 5-10 dk.kaynatilir.servise
Hazir.
Afiyet olsun :) 


This entry was posted on 01:59 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: