Malzemeler:
4 adet volovan
1 adet kabak
1 kuçuk konserve misir
2 corba kasigi konserve bezelye
1 adet havuç
2 adet domates
8 adet arpacik soğan
1/2 demet dereotu
1 kuçuk paket krema
2 çorba kasigi sıvı yag
Hazırlanışı:
Bir tencereye sıvı yagi koyup hafif kizdiralim ve soyulmus arpacik
Soganlari ekleyelim.soganlar saydamlasincaya kadar
Kavuralim.saydamlasan soganlara kup kup dogranmis
Kabaklari,misiri,bezelyeyi ve kabuklari soyulmus kup kup dogranmis
Domatesleri ekleyelim.2 dk sotelendikten sonra 1 kahve fincanı su ilave
Edip orta ateste suyunu cekene kadar pisirelim.suyunu cektikten sonra
Atesten alip kıyılmış dereotu,tuz,karabiber ve kremayla
Tatlandiralim.volovanlari isiya dayanikli tepsiye dizip iclerine sebzeli
Karisimlar doldurulur.200 derece isitilmis firinda 5-10 dk tutalim.uzerini
Dere otu ile susleyip servis yapalim.
Afiyet olsun :)
0 yorum: