Malzemeler:

4 adet volovan
1 adet kabak
1 kuçuk konserve misir
2 corba kasigi konserve bezelye
1 adet havuç
2 adet domates
8 adet arpacik soğan
1/2 demet dereotu
1 kuçuk paket krema
2 çorba kasigi sıvı yag

Hazırlanışı:

Bir tencereye sıvı yagi koyup hafif kizdiralim ve soyulmus arpacik
Soganlari ekleyelim.soganlar saydamlasincaya kadar
Kavuralim.saydamlasan soganlara kup kup dogranmis
Kabaklari,misiri,bezelyeyi ve kabuklari soyulmus kup kup dogranmis
Domatesleri ekleyelim.2 dk sotelendikten sonra 1 kahve fincanı  su ilave
Edip orta ateste suyunu cekene kadar pisirelim.suyunu cektikten sonra
Atesten alip kıyılmış   dereotu,tuz,karabiber ve kremayla
Tatlandiralim.volovanlari isiya dayanikli tepsiye dizip iclerine sebzeli
Karisimlar doldurulur.200 derece isitilmis firinda 5-10 dk tutalim.uzerini
Dere otu ile susleyip servis yapalim.
Afiyet olsun :)


This entry was posted on 10:35 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: