Malzemeler:

200 gr (kıyma)dana eti.
1 demet maydonoz.
3 adet taze yeşil sarmısak.
1 domates
2 kırmızıbirer.
Iki çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı:

Sarmısağın yeşil saplarıdahil,maydonoz ve 1 adet biber çok ince
Kıyılır.et,karabiber(çok önemli-olmazsa olmaz),tuzla iyice yoğrulur..
Yağlıbir kağıt(salça sürülmüşbir gazete kağıdıbile olur) üzerine pizza gibi
(kalın olmayacak şekilde) açılır.uzerine pişirilmesi için küp şeklinde
Kesilmişderisiz domates ve 1 kırmızıbiberle fırına atılır.
Afiyet olsun :)


This entry was posted on 10:02 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: