Malzemeler:

500 gr lor peyniri veya 350 gr beyaz peynir
200 gr tereyağ ı
2 avuç dolusu kapari
1 çorba kaşığı hardal
1 büyük kuru soğan
2 çorba kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kırmızıpul biber hafif acılı
Az miktarda tuz

Hazırlanışı:

Kuru soğanıçok ince dograyin. oda ısısındaki tereyağ ıve peynirle güzelce
Çatal yardımıile ezin. homojen bir ezme haline gelince içine ince kıyılmış
Kapariyi, kimyonu, hardalı,kırmızıbiberi tuzu koyarak tekrar iyice
Harmanlayın. gerekiyorsa bira ile inceltin.
Afiyet olsun :)




This entry was posted on 10:08 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: