Malzemeler:

2 adet kabak
1 adet patates
2 adet havuç
1 çay bardağı ceviz
Zeytinyağı
Yoğurt
Sarımsak ve tuz

Hazırlanışı:

Bir kaba 1 adet patatesi 2 adet kabağıve 2 adet havucu çiğolarak
Rendeleyin.tencereye çok az zeytinyağıkoyup kısık ateşte tüm
Rendelediğiniz sebzeleri de ilave ederek kendi suyuyla pişirin.
Piştikten sonra soğumaya bırakın.sebzeler soğuduktan sonra tuz
Sarımsaklıyoğurt ile karıştırıp iri kıyılmış cevizide ekleyerek servis
Yapabilirsiniz.arzu edilirse üzerine kıyılmış dereotu veya maydanoz da
Ilave edilebilir.
Afiyet olsun :)



This entry was posted on 10:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: