Malzemeler:

1 adet kuzu kol
3-4 parça kuzu eti
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
Milföy hamuru
1 yemek kaşığı tereyağ ı
1 yemek kaşığı un
2 adet domates
1 su bardağı et suyu

Hazırlanışı:

Kuzu kolunu kemiklerinden ayırın. İyice açıp döverek genişletin. İçine
Kemiksiz, parça kuzu etlerini, tuz ve kekiği koyup rulo yapın. milföy
Hamurunu ruloyu kaplayacak büyüklükte açıp hazırladığınız ruloyu sarın.
Orta ısılıfırına verip pişirin.
Rendelenmişdomatesleri eritilmiştereyağ ında kavurun. 1 kaşık un ilave
Edip bir kaç kez karıştırın. et suyunu ve defne yapraklarınıilave edip 1-2
Taşım kaynatın.kızarmışhamurlu eti fırından alıp dilimleyin. üzerine
Hazırladığınız sosu gezdirip patates püresi eşliğinde servis yapın.
Afiyet olsun :)



This entry was posted on 10:07 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: