Malzemeler:

1 kg.ipanak
1 kutu konserve mantar
2soğan
1 corba kasigi silme salca
Tuz,karabiber
Üzeri icin:
500 gr.kiyma
Tuz karabiber,kirmizi toz biber
5 adet yumurta

Hazırlanışı:

Ispanaklari yikayip dograyin.genisbir tavada soganlari dograyip
Kavurun.kavrulan soganlara mantarlari ekleyip suyunu cekinceye kadar
Kavurun.ispanaklari tuzu biberi ekleyip 1-2 dakika karistirip ocaktan
Alin.kiymaya tuz ve biberleri ekleyip iyice yugurun.ispanaklari yuvarlak
Cam kaba alin.kiymayi 5 parcaya bölün.her parcaya sepet sekli
Verin.sepet yapmakta zorlanirsaniz kase gibi yapabilirsiniz.ispanaklarin
Üzerine sepetleri dizin.önceden isitilmis 250 derece firinda 15 dk.pisirip
Cikarin ve sepetlerin iclerine yumurtalari kirin.sepet aralarina ( bos kalan
Ispanak üzerine)kasarpeyniri rendesini serpin ve tekrar firina
Sürün.yumurtalar pisince firindan cikarip servis yapın.



This entry was posted on 01:58 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: