Malzemeler:
4 koyun yüreği (temizlenip, ince dilimlenmiş)
1/2 su bardağı rafine yağ
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
Süslemesi:
2 orta boy domates (ortadan ikiye kesilmiş)
Hazırlanışı:
Rafine yağıorta boy bir tavada, orta ateşte eritiniz. yağkızınca, yürek
Dilimlerini tavaya koyup, her iki yanlarınıda 6-7'şer dakika pişiriniz.
Yürekleri tavadan alıp, sıcak olarak saklayınız.
Yarım domatesleri ve yeşil sivri biberleri tavaya koyup her iki yanlarınıda
2-3 dakika pişirdikten sonra bir maşayla tavadan alınız.
Yüreklerin her iki yanlarına tuz ve biberi serpip ısıtılmış bir servis tabağına
Aktararak, yanlarında tava edilmişdomates ve yeşil sivri biberle servis
Ediniz.
0 yorum: