Malzemeler:

4 koyun yüreği (temizlenip, küçük kuşbaşıparçalara doğranmış)
150 gr (10 çorba kaşığı ) tereyağ ı
2 orta boy soğan (ince doğranmış)
5-6 yeşil sivribiber (çekirdekleri temizlenip, ince doğranmış)
2 orta boy domates (kabuklarısoyulup, çekirdekleri temizlenerek kuşbaşı
Doğranmış)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber

Hazırlanışı:

tereyağ ıorta boy bir tavada, orta ateşte eritiniz. yağkızınca soğanları
Ekleyip, sık sık karıştırarak 2-3 dakika, renkleri hafifçe pembeleşene kadar
Pişiriniz. yürek ve yeşil sivri biberleri ekleyip, sık sık karıştırmaya devam
Ederek 4-5 dakika pişirdikten sonra, tuzu ve biberi katınız. arasıra
Karıştırarak 3-4 dakika daha, domatesler suyunu çekene kadar pişirip,
Tavayıateşten alınız.
Sote yüreği ısıtılmış bir servis tabağına aktarıp, servis ediniz.



This entry was posted on 04:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: