Malzemeler:

1 bardak bulgur,
300 gr. taze asma yaprağı,
1 bardak su,
5 dişsarımsak,
3 ortaboy soğan,
Tuz, karabiber,
Kırmızıbiber,
1 yemek kaşığı biber salçası,
1/2 bardak zeytinyağı,

Hazırlanışı:

Soyulmuşsarımsaklar, soğanlar ve taze asma yapraklarımümkün
Olduğunca ince kıyılır ve bulgurla karıştırılır. biber salçası, tuz, karabiber,
Kırmızıbiber ve zeytinyağıilave edilir. bu karışım tencereye konur 1 bardak
Da su eklenir, hafif ateşte bulgur suyunu tamamen çekinceye kadar
Pişirilir. (bulgurun cinsine göre pişme süresi farklıdır). yemek servise
Hazırdır 


This entry was posted on 13:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: