Malzemeler:

500 gr. kebaplık et,
100 gr. kuyruk,
3-4 dişsarımsak,
1 çorba kaşığı biber salçası,
1 çorba kaşığı domates salçası,
2 çorba kaşığı zeytin yağı,

Hazırlanışı:

Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. terbiyelemek için sarımsak,
Biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir
Kapta ovulur. bir gece bekletilir. terbiyelenmişetler şişlere 3-4 et 1
Kuyruk olarak saplanır. orta harlıodun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir.
Sıcak olarak servis yapın.  afiyet olsun :)


This entry was posted on 13:19 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: