Malzemeler:

4 adet tavuk budu
1 çorba kasığıhardal
3 adet mantar,
1 adet havuç
4 dilim kasar peyniri
1 cay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı su

Hazırlanışı:

Tavuk butlarının kemiklerini ayırın. butlarıbıçakla, ya da satırla ezerek
Inceltin. İçlerine hardalısürün. mantarlarıortadan ikiye bölün. havucu
Dilimleyin. tavukların içine koyun. kasar peynirlerini de üzerlerine kapatın.
Rulo biçiminde sarın. açılmamasıiçin kürdanla tutturun. zeytinyağını
Tavada kızdırın. tavuklarıiçine atıp, çevirerek kızartın. daha sonra
Tencereye alın. tavuklarıkızarttığınız yağıtencereye dökün. suyu ekleyin.
Kısık ateşte pişirin.
Tavuklar suyunu çekince tencereyi ocaktan alın.



This entry was posted on 05:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: