Malzemeler:

4 İnce dana şnitzel
4 İnce dilim kaşarpeyniri
2 çorba kaşığı sıvıyağ
300 gr kaşarpeyniri
8 İnce dilim pastırma
16 mantar
16 kiraz domates
1 salatalık
1 limon
16 ayıklanmışkarides
1/2 kavun veya bir parça balkabağı

Hazırlanışı:

Şnitzelleri bir et döveceği ile inceltip tuz ve karabiberle tatlandırın. her
Şnitzelin üzerine birer dilim kaşarpeyniri yerleştirip sarın. bir kürdanla
Tutturun, sıvıyağıbir tavada kızdırıp ruloları15 dakika kadar çevirerek
Pişirin.
Tavadan alıp soğumasınıbekleyin. 1,5 cm kalınlığında dilimler halinde
Kesin. 300 gr kaşarpeynirini 2 cm büyüklüğünde küpler halinde doğrayın.
Pastırma dilimlerini ince şeritler halinde doğrayıp peynir küplerinin etrafına
Sarın.
Mantarlarıayıklayın. domateseri ve salatalığıyıkayıp ayıklayın. salatalığı
Kabuklarınısoymadan uzunlamasına ikiye bölüp, iri parçalar halinde
Doğrayın.
Gerekirse karideslerin kabuklarınısoyun. kuyruk kısımlarınıkoparmayın.
Limonu iyice yıkayıp yarım ay şeklinde sekiz dilime bölüp tekrar ikiye
Bölün. eğer kavun kullanıyorsanız, kavunun çekirdeklerini ayıklayıp çukur
Kısmıalta gelecek şekilde düz bir servis tabağına yerleştirin.
Hazırladığınız Malzemeler:i dilediğiniz sıraya göre şişlere geçirin. şişleri
Kavunun üzerine saplayın



This entry was posted on 03:23 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: