Malzemeler:

500 gr kuşbaşıet
1 çorba kaşığı tereyağ ı
1 adet soğan
1/2 demet maydanoz
1/2 su bardağı süt
1 su bardağı mısır
Tuz , karabiber

Hazırlanışı:

Eti sirkeli suda iyice yumuşayana kadar haşlayın. tereyağ ınıeritin. soğanı
Yemeklik doğrayıp, yağda kavurun. haşlanmışetleri de ilave edip, 1-2 kez
Çevirin. tencereyi ocaktan alın.
Maydanozlarıyıkayın. yarım su bardağı sütle robottan geçirin. etle
Karıştırın. fırın tepsisine alın. mısırıilave edin. önceden ısıtılmış 200
Dereceli fırında 5 dakika bekletin. sıcak olarak servis yapın



This entry was posted on 03:18 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: