Malzemeler:

2 soyulmuşve haşlanmışkoyun beyni
60 gr (4 çorba kaşığı ) galeta unu
2 çorba kaşığı maydanoz (kıyılmış )
1 çorba kaşığı kaşar peyniri (rendelenmiş)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
4 çorba kaşığı rafine yağ

Hazırlanışı:

Galeta unu, peynir ve maydanoza bulanarak kızartılan beyinlerden oluşan
Bu italyan yemeği, sıcak olarak ve yanında yeşil salata ile servis edilir.
Keskin bir bıçakla, beyinleri dilimleyiniz. küçük bir kasede galeta unu,
Maydanoz, peynir, tuz ve biberi karıştırıp beyin dilimlerini bu karışıma
Bulayınız.
Orta büyüklükte bir kızartma tavasında yağıkızdırıp, beyin dilimlerini 5'er
Dakika, renkleri kahverengi olana kadar kızartınız. bir delikli kepçeyle
ısıtılmış bir servis tabağına alıp, hemen servis ediniz. 


This entry was posted on 00:12 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: