Malzemeler:

4 kuzu beyni (haşlanmış)
3 yumurta
3 çorba kaşığı rendelenmişkaşar yada gravyer peyniri
1/2 su bardağı un
3/4 su bardağı rafine yağ
1 kahve kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Rendelenmişkaşar yada gravyer peyniriyle hazırlanan beyin tava, meze
Olduğu gibi değişik bir girişyemeği olarak da servis edilebilir.
Haşlanmışbeyinlerin her birini 4'er parça halinde kesiniz. tuz ve biberi
Üstüne serptikten sonra rendelenmişpeynire iyice bulayınız.
Orta boy bir kapta yumurtalarıiyice çırpınız. beyinleri önce una, sonra da
Yumurtaya buladıktan sonra kızgın tavada 4 dakika alt-üst ederek
Kızartınız. beyinleri servis tabağına alarak sıcak sıcak servis ediniz.



This entry was posted on 00:13 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: