Malzemeler:

300 gr spaghetti
150 gr jambon
200 ml krema
3 yumurta
50 g parmesan yada istediginiz herhangi bir peynir
( lor,kasar yada dil peyniri oneririm)

Hazırlanışı:

Spagettiler tuzlu suda al dente denilen, az pismis kivamda haslanir ve
Suzulur ve tekrar tencereye konur. jambonlar seritler halinde ince ince
Kesilir ve orta ateste tavada biraz pisirilir. yumurta,krema,peynir,
Karabiber karistirilir ve jambonlar bu karisima eklenir eklenir.hazirlanan
Sos makarnalara dokulerek kisik ateste az miktarda karistirilir. yumurtalar
Zaten jambonun isisiyla biraz pisecektir.
Afiyet olsun :)



This entry was posted on 02:13 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: