Malzemeler:

1 kg patates
1 çorba kaşığı margarin
6 dilim tavuk jambon
1 demet taze soğan
2 adet kuru soğan
3 dişsarımsak
1 adet tavuk suyu tableti
Yarım paket krema (1 su bardağı )
1 çorba kaşığı krem peynir
50 gram emmental peynir
1 çorba kaşığı patates nişastası

Hazırlanışı:

Patatesleri haşlayın, soyun ve küçük parçalar halinde kesin. margarini
Ateşte eritin, içine küp şeklinde kesilmiştavuk jambonlarıatın, kızartın.
Daha sonra içine küp şeklinde kesilmişsoğanlarıkoyun, pembeleşinceye
Kadar kızartın.
Tavuk suyu tabletini ekleyin, karıştırın. kremayı, krem peyniri ve
Emmental peyniri de koyup, karıştırın. 3 dişsarımsağıda küçük küçük
Kesip, karışıma ekleyin.
Ardından nişastayı, tuz, karabiber ve kırmızıbiberi de koyup, karıştırın.
Bunların hepsi bir taşım ateşte kalsın. en sonunda haşlanmışpatatesleri
Ekleyin, karıştırın. servis yapın.



This entry was posted on 01:36 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: