Malzemeler:
Mozarella, 80 gram
Domates, 100 gram
Fesleğen pesto, 20 gram
Sarıbiber, 10 gram
Kırmızıbiber, 10 gram
Salatalık, 5 gram
Meskulen, 5 gram
Yağ-limon sos, 5 gram
Çapata ekmek, 5 gram
Hazırlanışı:
Domatesleri halka halka dilimleyip, pesto sos ile marineleyin.
Domates ve mozarellaları, bir dilim domates, bir dilim mozarella olarak
Kule şeklinde üst üste dizin.
Garnitür olarak; meskulen, salatalık ve şerit halinde kesilmişsarı-kırmızı
Biberleri zeytinyağıve limon ile marineleyerek tabağa yerleştirin.
Üst üste dizilmişolan domates ve mozarellalarıyeşilliklerin üzerine
Yerleştirildikten sonra, çapata ekmek ve zeytin tapenade ile servis
Edebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
0 yorum: