Malzemeler:

12 kuzu böbreği (yağıile birlikte yıkanıp,
Kurulanmış)
4 dilim kızarmışekmek
1 tatlıkaşığı tuz

Hazırlanışı:

Önce fırınınızıorta sıcaklığa getirip (200 c) ısıtınız.
Böbrekleri ateşe dayanıklıcam bir kapta yada toprak bir güveçte yan yana
Diziniz. fırında 20-30 dakika, yağlıkısımlarıgevrekleşinceye kadar
Pişiriniz.
Kabıfırından alınız. düz bir kepçe ile böbrekleri çıkarıp tahtanın üstüne
Koyunuz. keskin bir bıçakla yağlarınıkesip böbrekleri içinden çıkarınız. her
Kızarmışekmek diliminin üstüne 3 böbrek dilimi yerleştirip, tuz ve
Karabiber serperek sıcak sıcak servis ediniz. 


This entry was posted on 00:17 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: