Malzemeler:

50 gram kıyma
1,5 çorba kaşığı köftelik bulgur
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 çay kaşığı tuz
1 tatlıkaşığı margarin
1 adet arpacık soğanı
1 tatlıkaşığı salça
1 çay bardağı su
1 tatlıkaşığı limon suyu
1 dişezilmişsarımsak

Hazırlanışı:

Kıyma, birbuçuk çorba kaşığı köftelik bulgur, 1 çay kaşığı kırmızıbiber ve 1
Çay kaşığı tuzu macun haline gelene kadar yoğurun. nohut büyüklüğünde
Parçalar koparıp, yuvarlayın,
1 tatlıkaşığı margarini tavada eritin, 1 adet arpacık soğanınıyemeklik
Doğrayıp, tavada kavurun, 1 tatlıkaşığı salçayıekleyin, 1 çay bardağı suyu
Ilave edin. küçük köfteleri tencereye alın. on beşdakika pişirin.
İnmesine yakın 1 tatlıkaşığı limon suyu ve 1 dişezilmişsarımsağıilave
Edin. İnce kıyılmış maydanozla süsleyip servis yapın.



This entry was posted on 23:59 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: