Malzemeler:

1 kg kabak
3 adet yumurta
200 gr krem şanti
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu

Hazırlanışı:

Kabakların, kabuklarınıkazıyın. yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya
Kadar haşlayın. kabakları1 cm kalınlığında boyuna kesin. yağlanmış
Tepsiye sık olarak yerleştirin.
Bir kapta üç yumurtayıiyice çırpın. İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar
Çırpın. rendelenmişbeyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave
Edip karıştırın.
Yapmışolduğunuz karışımıkabakların üzerine dökün. geriye kalan
Kabaklar ile üzerini kapatın. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında
Pembeleşinceye kadar pişirin. servis tabağına alarak servise sunun.





Malzemeler:

1 kg kabak
3 adet yumurta
200 gr krem şanti
250 gr beyaz peynir
Yarım demet maydanoz
Yeteri kadar tuz, karabiber, dereotu

Hazırlanışı:

Kabakların, kabuklarınıkazıyın. yıkayıp tuzlu suda hafif yumuşayıncaya
Kadar haşlayın. kabakları1 cm kalınlığında boyuna kesin. yağlanmış
Tepsiye sık olarak yerleştirin.
Bir kapta üç yumurtayıiyice çırpın. İçerisine krem şanti ilave ederek tekrar
Çırpın. rendelenmişbeyaz peynir ve ince kıyılmış dereotunu içerisine ilave
Edip karıştırın.
Yapmışolduğunuz karışımıkabakların üzerine dökün. geriye kalan
Kabaklar ile üzerini kapatın. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında
Pembeleşinceye kadar pişirin. servis tabağına alarak servise sunun.





Malzemeler:

3 adet orta boy kereviz
2 adet küçük boy havuç
2 adet patates
2 yemek kaşığı bezelye
1 başküçük soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
Yarım limon
Yeteri kadar tuz
Köfte için
350 gr kıyma
1 başsoğan
2 dilim bayat ekmek içi
2 adet domates
1 adet yumurta
1 adet sivri biber
Yeteri kadar tuz, karabiber, kimyon

Hazırlanışı:

Bir tabağın içerisine ince kıyılmış soğan, ufalanmışekmek içi, kıyma, tuz
Ve kimyonu koyun. üzerine yumurta kırarak iyice yoğurup köfte hamurunu
Hazırlayın. hazırlamışolduğunuz köfte hamurunu kereviz büyüklüğünde
Yuvarlayın.
Kerevizleri derince soyup, etrafına kararmamasıiçin limon sürün. üzerine
Su koyarak çok az haşlayın. fırın tepsisini yağlayın. haşlanan kerevizleri
Ortadan ikiye bölüp ortalarınıhafifce çukurlaştırın. üzerlerine hazırlanan
Köfteleri yerleştirin. köftelerin üzerine yuvarlak doğranmışdomates dilimi
Ve küçük doğranmışsivri biberi koyarak tepsiye dizin.
250 derece sıcaklığındaki fırında köfteler kızarıncaya kadar pişirin. havuç
Ve patatesi küp küp doğrayın. İçerisine soğan ve sıvıyağilave ederek sote
Yapın. yumuşamaya başlayınca üzerine bezelye ilave edin. servis tabağına
Sebzelerle yerleştirip servise sunun.





Malzemeler:

3 adet orta boy kereviz
2 adet küçük boy havuç
2 adet patates
2 yemek kaşığı bezelye
1 başküçük soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı su
Yarım limon
Yeteri kadar tuz
Köfte için
350 gr kıyma
1 başsoğan
2 dilim bayat ekmek içi
2 adet domates
1 adet yumurta
1 adet sivri biber
Yeteri kadar tuz, karabiber, kimyon

Hazırlanışı:

Bir tabağın içerisine ince kıyılmış soğan, ufalanmışekmek içi, kıyma, tuz
Ve kimyonu koyun. üzerine yumurta kırarak iyice yoğurup köfte hamurunu
Hazırlayın. hazırlamışolduğunuz köfte hamurunu kereviz büyüklüğünde
Yuvarlayın.
Kerevizleri derince soyup, etrafına kararmamasıiçin limon sürün. üzerine
Su koyarak çok az haşlayın. fırın tepsisini yağlayın. haşlanan kerevizleri
Ortadan ikiye bölüp ortalarınıhafifce çukurlaştırın. üzerlerine hazırlanan
Köfteleri yerleştirin. köftelerin üzerine yuvarlak doğranmışdomates dilimi
Ve küçük doğranmışsivri biberi koyarak tepsiye dizin.
250 derece sıcaklığındaki fırında köfteler kızarıncaya kadar pişirin. havuç
Ve patatesi küp küp doğrayın. İçerisine soğan ve sıvıyağilave ederek sote
Yapın. yumuşamaya başlayınca üzerine bezelye ilave edin. servis tabağına
Sebzelerle yerleştirip servise sunun.





Malzemeler:

1/2 kg brüksel lahanası
300 gr köftelik kıyma
1 soğan
1 dişsarmısak
2 çorba kaşığı ufalanmışekmek İçi
1 çorba kaşığı soya sosu
1 yumurta
Karabiber, tuz
Kızartma İçin
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Sos malzemesİ
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1 çay kaşığı köri
1/2 su bardağı kaşar rendesi

Hazırlanışı:

Brüksel lahanalarınıbir tencereye alın. kapağıaçık tencerede 10 dakika
Kadar fazla yumuşamayacak şekilde haşlayın ve süzün.
Diğer tarafta köftenin bütün malzemesini karıştırarak yoğurun. ceviz
Büyüklüğünde yuvarlak köfteler hazırlayın.
Teflon tavada 2 çorba kaşığı yağıkızdırarak köfteleri kızartın.
Sos için nişasta, köri, tuz, biber ve sütü karıştırın. fazla kaynatmadan
Muhallebi kıvamında pişirin. İçine rendelenmişkaşar peynirinin yarısını
Ekleyin.
Fırın kabınızıyağlayıp lahana ve köfteleri düzgün olarak sıralayın.
Hazırladığınız sosu üzerine döküp kaşar peyniri rendesi serpin. önceden
ısıtılmış 220 derece fırında 20-25 dakika üzeri kızarana kadar pişirin. sıcak
Olarak servis yapın.





Malzemeler:

1/2 kg brüksel lahanası
300 gr köftelik kıyma
1 soğan
1 dişsarmısak
2 çorba kaşığı ufalanmışekmek İçi
1 çorba kaşığı soya sosu
1 yumurta
Karabiber, tuz
Kızartma İçin
2 çorba kaşığı sıvıyağ
Sos malzemesİ
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1 çay kaşığı köri
1/2 su bardağı kaşar rendesi

Hazırlanışı:

Brüksel lahanalarınıbir tencereye alın. kapağıaçık tencerede 10 dakika
Kadar fazla yumuşamayacak şekilde haşlayın ve süzün.
Diğer tarafta köftenin bütün malzemesini karıştırarak yoğurun. ceviz
Büyüklüğünde yuvarlak köfteler hazırlayın.
Teflon tavada 2 çorba kaşığı yağıkızdırarak köfteleri kızartın.
Sos için nişasta, köri, tuz, biber ve sütü karıştırın. fazla kaynatmadan
Muhallebi kıvamında pişirin. İçine rendelenmişkaşar peynirinin yarısını
Ekleyin.
Fırın kabınızıyağlayıp lahana ve köfteleri düzgün olarak sıralayın.
Hazırladığınız sosu üzerine döküp kaşar peyniri rendesi serpin. önceden
ısıtılmış 220 derece fırında 20-25 dakika üzeri kızarana kadar pişirin. sıcak
Olarak servis yapın.





Malzemeler:

1 kg semizotu
150 gr kıyma
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça yada 2 adet domates rendesi
2 çorba kaşığı margarin
Tuz

Hazırlanışı:

Yeşil mercimeği haşlayıp süzelim.semizotunu yıkayalım.ayıklayıp
Doğrayalım.
Rendelediğimiz yada yemeklik doğradığımız soğanıbir tencereye alıp
Yağda kavuralım.kıymayıekleyip kavurmaya devam edelim.semizotunu
Ekleyelim.
Tuz,salça ve haşlanan mercimeği de ilave edip kısık ateşte pişirelim.





Malzemeler:

3 yumurta (bir yumurta sarısıüzerine),
2 su bardağı yoğurt,
2 su bardağı sıvıyağ,
2 su bardağı  şeker,
1,5 tatlıkaşığı karbonat,
1su bardağı fındık,
Aldığıkadar un

Hazırlanışı:

Malzemeleri bir kaba koyarak (üzeri için bir yumurtanın sarısınıayırın)
Hepsini yoğururken, ununu hamur kulak memesi yumuşaklığında olacak
Şekilde ekleyin.hamuru istenilen yumuşaklığa getirin. sonra cevizden biraz
Daha büyük parçalara ayırarak yuvarlayıp tepsiye dizdikten sonra
Üzerlerine ayırdığınız yumurta sarısınısürerek ısıtılmış fırına verin.180
Derecedeki fırında pişirin.kurabiyeler kızarıp piştikten sonra fırından
Alın,soğuyunca servise hazırdır.




Malzemeler:

1 kg semizotu
150 gr kıyma
1 çay bardağı yeşil mercimek
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça yada 2 adet domates rendesi
2 çorba kaşığı margarin
Tuz

Hazırlanışı:

Yeşil mercimeği haşlayıp süzelim.semizotunu yıkayalım.ayıklayıp
Doğrayalım.
Rendelediğimiz yada yemeklik doğradığımız soğanıbir tencereye alıp
Yağda kavuralım.kıymayıekleyip kavurmaya devam edelim.semizotunu
Ekleyelim.
Tuz,salça ve haşlanan mercimeği de ilave edip kısık ateşte pişirelim.





Malzemeler:

3 yumurta (bir yumurta sarısıüzerine),
2 su bardağı yoğurt,
2 su bardağı sıvıyağ,
2 su bardağı  şeker,
1,5 tatlıkaşığı karbonat,
1su bardağı fındık,
Aldığıkadar un

Hazırlanışı:

Malzemeleri bir kaba koyarak (üzeri için bir yumurtanın sarısınıayırın)
Hepsini yoğururken, ununu hamur kulak memesi yumuşaklığında olacak
Şekilde ekleyin.hamuru istenilen yumuşaklığa getirin. sonra cevizden biraz
Daha büyük parçalara ayırarak yuvarlayıp tepsiye dizdikten sonra
Üzerlerine ayırdığınız yumurta sarısınısürerek ısıtılmış fırına verin.180
Derecedeki fırında pişirin.kurabiyeler kızarıp piştikten sonra fırından
Alın,soğuyunca servise hazırdır.




Malzemeler:

1 kahve fincanıpirinç
3 su bardağı et suyu
4 dolmalık biber
Tuz, karabiber
2 soğan
Kekik
8 kahve fincan rendelenmişkaşar peyniri
3 çorba kaşığı zeytinyağı
500 gr kıyma
200 gr süt kreması
4 çorba kaşığı margarin
400 gr soyulmuşdomates

Hazırlanışı:

Pirinci 1 su bardağı et suyu ile pişirin. piştikten sonra ateşten alıp
Soğumasınıbekleyin.
Biberleri yıkayıp ikiye bölün. çekirdekerini ayıklayıp içlerine tuz ve
Karabiber serpin. soğanısoyup küçük küpler halinde doğrayın.
Fırını200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. yağıbir tavada kızdırıp
Soğanın yarısınıkavurun. kıyma, tuz, karabiber ve kekiği ekleyin. kıymayı
Iyice kavurun. peynirin yarısınısüt kremasıile karıştırın. tuz ve
Karabiberle tatlandırın.
Kıymalıkarışımıpirinçle karıştırıp biberlere doldurun. fırına dayanıklıbir
Kaba yerleştirin. margarinin üçte ikisini küçük parçalara bölüp biberlerin
Üzerine sürün. 1 su bardağı et suyunu kaba ilave edip fırına sürün. fırının
Orta bölmesinde 30, 40 dakika kadar pişirin.
Bu arada domatesleri küçük küpler halinde doğrayın. kalan soğan ve
Margarini büyük bir tavada kavurun. domatesleri ve kalan et suyunu
Ekleyip 10 dakika kadar pişirin. tuz ve karabiberle tatlandırın.
Biberlerin pişme süresinin son 5 dakikasında, kalan peyniri üzerine serpip
Pişirin. kıymalıbiber kayıklarınıdomates sosu eşliğinde servis yapın.





Malzemeler:

1 kahve fincanıpirinç
3 su bardağı et suyu
4 dolmalık biber
Tuz, karabiber
2 soğan
Kekik
8 kahve fincan rendelenmişkaşar peyniri
3 çorba kaşığı zeytinyağı
500 gr kıyma
200 gr süt kreması
4 çorba kaşığı margarin
400 gr soyulmuşdomates

Hazırlanışı:

Pirinci 1 su bardağı et suyu ile pişirin. piştikten sonra ateşten alıp
Soğumasınıbekleyin.
Biberleri yıkayıp ikiye bölün. çekirdekerini ayıklayıp içlerine tuz ve
Karabiber serpin. soğanısoyup küçük küpler halinde doğrayın.
Fırını200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. yağıbir tavada kızdırıp
Soğanın yarısınıkavurun. kıyma, tuz, karabiber ve kekiği ekleyin. kıymayı
Iyice kavurun. peynirin yarısınısüt kremasıile karıştırın. tuz ve
Karabiberle tatlandırın.
Kıymalıkarışımıpirinçle karıştırıp biberlere doldurun. fırına dayanıklıbir
Kaba yerleştirin. margarinin üçte ikisini küçük parçalara bölüp biberlerin
Üzerine sürün. 1 su bardağı et suyunu kaba ilave edip fırına sürün. fırının
Orta bölmesinde 30, 40 dakika kadar pişirin.
Bu arada domatesleri küçük küpler halinde doğrayın. kalan soğan ve
Margarini büyük bir tavada kavurun. domatesleri ve kalan et suyunu
Ekleyip 10 dakika kadar pişirin. tuz ve karabiberle tatlandırın.
Biberlerin pişme süresinin son 5 dakikasında, kalan peyniri üzerine serpip
Pişirin. kıymalıbiber kayıklarınıdomates sosu eşliğinde servis yapın.





Malzemeler:

3 patlıcan
200 gr kıyma
1 kırmızısoğan
Tuz, karabiber
100 gr eritme peyniri
Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Patlıcanlarıközleyip kabuklarınısoyun. çatalla ezerek püre haline getirin.
Soğanıküçük küçük doğrayıp yağda pembeleştirin. kıymayıilave edip
Kavurun. tuz ve karabiber ilave edin. rendelenmişeritme peynirini ilave
Edip iyice karıştırdıktan sonra ateşten alın.
Hazırladığınız patlıcan püresini peynirli kıymaya ilave edip karıştırın.
Domates dilimleri ve marul yapraklarıile süsleyip sıcak olarak servis
Yapın. 




Malzemeler:

3 patlıcan
200 gr kıyma
1 kırmızısoğan
Tuz, karabiber
100 gr eritme peyniri
Yarım çay bardağı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Patlıcanlarıközleyip kabuklarınısoyun. çatalla ezerek püre haline getirin.
Soğanıküçük küçük doğrayıp yağda pembeleştirin. kıymayıilave edip
Kavurun. tuz ve karabiber ilave edin. rendelenmişeritme peynirini ilave
Edip iyice karıştırdıktan sonra ateşten alın.
Hazırladığınız patlıcan püresini peynirli kıymaya ilave edip karıştırın.
Domates dilimleri ve marul yapraklarıile süsleyip sıcak olarak servis
Yapın. 




Malzemeler:

1,5 kg kemikli dana eti
4 adet defne yaprağı
1 adet piliç (1,3 kg)
2 demet taze soğan
400 gr havuç
1 adet kereviz
1 adet küçük lahana
750 gr küçük patates
1 dal biberiye
Tuz, karabiber, kekik
2 yemek kaşığı margarin

Hazırlanışı:

Dana etini 8 bardak su ile iyice yumuşayana kadar haşlayın. kaynamaya
Başlayınca köpüğünü alın.
Tavuğu parçalara ayırın. 1 saat sonra tenceredeki dana etme katın.
Beraber haşlayın.
Taze soğanın yeşil kısımlarınıince ince kıyın. beyaz kısımlarınıortadan
Ikiye kesin. tüm sebzeleri küçük küçük doğrayın, küçük patatesleri bütün
Bırakın.
Tavuğun pişmesine yakın patatesleri ekleyin. 15 dakika sonra havuç,
Kereviz, lahana ve taze soğanları, kekik ve defne yaprağınıekleyin.
Sebzeleri hafif diri kalacak şekilde pişirin. tuz, karabiber, margarin ve
Soğanın yeşil kısımlarınıekleyin.
Ateşten alıp 15 dakika dinlendirin.





Malzemeler:

1,5 kg kemikli dana eti
4 adet defne yaprağı
1 adet piliç (1,3 kg)
2 demet taze soğan
400 gr havuç
1 adet kereviz
1 adet küçük lahana
750 gr küçük patates
1 dal biberiye
Tuz, karabiber, kekik
2 yemek kaşığı margarin

Hazırlanışı:

Dana etini 8 bardak su ile iyice yumuşayana kadar haşlayın. kaynamaya
Başlayınca köpüğünü alın.
Tavuğu parçalara ayırın. 1 saat sonra tenceredeki dana etme katın.
Beraber haşlayın.
Taze soğanın yeşil kısımlarınıince ince kıyın. beyaz kısımlarınıortadan
Ikiye kesin. tüm sebzeleri küçük küçük doğrayın, küçük patatesleri bütün
Bırakın.
Tavuğun pişmesine yakın patatesleri ekleyin. 15 dakika sonra havuç,
Kereviz, lahana ve taze soğanları, kekik ve defne yaprağınıekleyin.
Sebzeleri hafif diri kalacak şekilde pişirin. tuz, karabiber, margarin ve
Soğanın yeşil kısımlarınıekleyin.
Ateşten alıp 15 dakika dinlendirin.





Malzemeler:

1 adet maydanoz
150 ml. sıvıyağ(2 çay bardağı )
3 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
125 gr. margarin
1 adet muskat (rendelenmişküçük hindistan cevizi)
1 adet limon (dilimlenmiş)

Hazırlanışı:

Maydanozun saplarınıayırın, yıkayın, süzün. sıvıyağıbir tavada ısıtın,
Iyice kuruyan maydanozu kısım kısım yağa atıp yarımşar dakika kızartın.
Fazla yağlarının süzülmesi için kagıt havlu üzerine alın. kerevizin
Kabuklarınıkalınca soyun, küb şeklinde doğrayın. tencereye kerevizlerin
Üstünü örtecek kadar su koyun. 1 yemek kaşığı limon suyu ve tuz ilave
Edip 20 dakika ağzıkapalıolarak pişirin.
Haşlanan kerevizlerin suyunu süzün. yağile birlikte mutfak robotuna
Koyun, tuz, karabiber, muskat ve kalan limon suyu ile birlikte 3-4 dakika
Karıştırın.
Kızarmışmaydanoz ve limon dilimleri ile süslediğiniz kereviz püresini kuzu
Pirzolasıile servis yapabilirsınız.





Malzemeler:

1 adet maydanoz
150 ml. sıvıyağ(2 çay bardağı )
3 yemek kaşığı limon suyu
Tuz
125 gr. margarin
1 adet muskat (rendelenmişküçük hindistan cevizi)
1 adet limon (dilimlenmiş)

Hazırlanışı:

Maydanozun saplarınıayırın, yıkayın, süzün. sıvıyağıbir tavada ısıtın,
Iyice kuruyan maydanozu kısım kısım yağa atıp yarımşar dakika kızartın.
Fazla yağlarının süzülmesi için kagıt havlu üzerine alın. kerevizin
Kabuklarınıkalınca soyun, küb şeklinde doğrayın. tencereye kerevizlerin
Üstünü örtecek kadar su koyun. 1 yemek kaşığı limon suyu ve tuz ilave
Edip 20 dakika ağzıkapalıolarak pişirin.
Haşlanan kerevizlerin suyunu süzün. yağile birlikte mutfak robotuna
Koyun, tuz, karabiber, muskat ve kalan limon suyu ile birlikte 3-4 dakika
Karıştırın.
Kızarmışmaydanoz ve limon dilimleri ile süslediğiniz kereviz püresini kuzu
Pirzolasıile servis yapabilirsınız.





Malzemeler:

1 kg. iri kereviz
100 gr. un (2/3 su bardağı )
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber
2 adet yumurta
60 gr. galeta unu (1/2 su bardağı )
3-4 dilim limon
60 gr. rendelenmişkaşar peyniri
150 ml. sıvıyağ(2 çay bardağı )

Hazırlanışı:

Kerevizleri soyun, ikiye bölün, 1 cm. kalınlığında parçalar halinde
Dilimleyin.
Tuzlu ve limonlu suda limon dilimlerini de ilave ederek 15 dakika haşlayın.
Soğuk suya tutup süzün. kağıt havlu ile kurulayın. tuz ve karabiber
Serpin.
İlk önce una, sonra çirpilmişyumurtaya, en son galeta ununa ve peynir
Rendesine bulayin.
Sıvıyağıorta ateşte ısıtın ve kereviz dilimlerini bu yağda kızartın. fazla
Yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine çıkartın.
Sosla veya garnitür olarak yemek yanında servis yapın.





Malzemeler:

1 kg. iri kereviz
100 gr. un (2/3 su bardağı )
1 yemek kaşığı limon suyu
Tuz, karabiber
2 adet yumurta
60 gr. galeta unu (1/2 su bardağı )
3-4 dilim limon
60 gr. rendelenmişkaşar peyniri
150 ml. sıvıyağ(2 çay bardağı )

Hazırlanışı:

Kerevizleri soyun, ikiye bölün, 1 cm. kalınlığında parçalar halinde
Dilimleyin.
Tuzlu ve limonlu suda limon dilimlerini de ilave ederek 15 dakika haşlayın.
Soğuk suya tutup süzün. kağıt havlu ile kurulayın. tuz ve karabiber
Serpin.
İlk önce una, sonra çirpilmişyumurtaya, en son galeta ununa ve peynir
Rendesine bulayin.
Sıvıyağıorta ateşte ısıtın ve kereviz dilimlerini bu yağda kızartın. fazla
Yağının süzülmesi için kağıt havlu üzerine çıkartın.
Sosla veya garnitür olarak yemek yanında servis yapın.





Malzemeler:

2 adet soğan
1 dişsarmısak
Kekik
50 gr. margarin
5 dilim tost ekmeği
250 ml. süt kreması
3 adet yumurta
Tuz, karabiber
Rendelenmişmuskat (küçük hindistan cevizi)
600 gr. kereviz
4 yemek kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı toz şeker

Hazırlanışı:

Soğan ve sarmısağısoyup kıyın. kekikle birlikte 20 gr. yağile kavurun.
Ekmekleri küb şeklinde doğrayın, kalan yağile kavurun. soğanlarla
Karıştırıp yuvarlak bir fırın kabının yayın.
Krema ve iki yumurtayıkarıştırın. tuz, karabiber ve muskatıekleyin.
Yarısınıekmeklerin üzerine dökün. bir tencerede bol tuzlu su kaynatın,
Şeker ve limon suyunu ekleyin. kerevizi soyun, ince rendeleyin.
Kaynamakta olan suda 1 dakika haşlayın. hemen süzüp soğuk suya tutun,
Süzülmeye bırakın.
Kalan yumurtanın sarısınıbeyazından ayırın. sarısınıyumurtalıkremanın
Ayırdığınız yarısına katın. kerevizleri bu krema ve tuz ile karıştırın.
Yumurta beyazınıkar haline gelene kadar çırpın. kerevizlere katın ve fırın
Kabındaki ekmeklerin üzerine dökün. önceden ısıtılmış fırında 30 dakika
Pişirin.