Malzemeler:

4 koyun yüreği (temizlenip, ince dilimlenmiş)
1/2 su bardağı rafine yağ
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
Süslemesi:
2 orta boy domates (ortadan ikiye kesilmiş)

Hazırlanışı:

Rafine yağıorta boy bir tavada, orta ateşte eritiniz. yağkızınca, yürek
Dilimlerini tavaya koyup, her iki yanlarınıda 6-7'şer dakika pişiriniz.
Yürekleri tavadan alıp, sıcak olarak saklayınız.
Yarım domatesleri ve yeşil sivri biberleri tavaya koyup her iki yanlarınıda
2-3 dakika pişirdikten sonra bir maşayla tavadan alınız.
Yüreklerin her iki yanlarına tuz ve biberi serpip ısıtılmış bir servis tabağına
Aktararak, yanlarında tava edilmişdomates ve yeşil sivri biberle servis
Ediniz.



This entry was posted on 04:27 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: