Malzemeler:

4 koyun yüreği
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1/3 su bardağı rafine yağ
Süslemesi:
4 orta boy domates (ortadan ikiye kesilmiş)
4 yeşil sivribiber

Hazırlanışı:

Önce, ızgaranızıorta sıcaklıkta kızdırınız.
Yürekleri ortadan ikiye yarıp, keskin bir bıçakla içlerini çiziniz. tuz ve
Biberi serpip, bir fırçayla rafine yağdan üstlerine sürdükten sonra, ızgarada
Her iki yanlarını7'şer dakika pişiriniz. yürekleri ızgaradan alıp, bir kenarda
Sıcak kalmalarınısağlayınız.
Yarım domatesleri ve yeşil sivri biberleri ızgaraya koyup, her iki yanlarını
Da 2-3 dakika pişirip, bir maşayla ızgaradan alınız. izgara edilmişyürekleri
ısıtılmış bir servis tabağına aktarıp, yanlarında ızgara edilmişdomates ve
Yeşil sivri biberle servis ediniz.



This entry was posted on 04:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: