Malzemeler:

1 kg taze çalıfasulye
4 yumurta
2 orta boy havuç
2 orta boy soğan
4 yemek kaşığı sıvıyağ

Hazırlanışı:

Fasulyeleri ayıklayıp, önce boyuna sonra enine bölün. havuçlarıufak küp
Şeklinde kesin. birlikte 15-20 dakika kadar az tuzlu suda hafif diri kalacak
Gibi haşlayıp, süzün.
Soğanıince doğrayıp, kızgın yağda pembeleştirin. fasulye ve havuç
Ekleyerek, 10 dakika çevirin. yumurtalarıçukur bir kabın içinde karıştırıp
Tuz, biber ekip genişbir tavaya dökün. üzerine fasulye karışımınıyayın.
Alt kısmıkatılaşınca ateşi kısın ve ağzıkapalıodarak 6-7 dakika daha
Pişirin. sıcak olarak servis yapın


This entry was posted on 01:58 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: