Malzemeler:

1 demet pazı
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı sıvıyağ
2 adet soğan
1 su bardağı yoğurt
2 dişsarımsak

Hazırlanışı:

Pazılarıyıkayıp ince kıyın. kaynar tuzlu suda saplarıiyice yumuşaya kadar
Haşlayıp süzün. soğanıince kıyın. sıvıyağıtencerede kızdırın. soğanları
Iyice kızartın.
Üzerine yumurtalarıkırıp karıştırın. toparlanınca pazılarıilave edin. kendi
Suyunu çekinceye kadar kısık ateşte 5 dakika pişirin. sarımsaklarıdövüp
Yoğurda katın. servis tabağına alıp yoğurtla servise sunun 


This entry was posted on 01:59 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: