Malzemeler:

2 adet tavuk biftek (125'er gr.)
3 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
1 yemek kaşığı hardal
1 tatlıkaşığı sıvıyağ
1 su bardağı tavuk suyu
Tuz , karabiber
300 gr. haşlanmışpatates
1 tatlıkaşığı nişasta

Hazırlanışı:

Tavuk bifteği tuzlayıp biberleyin. 2 yemek kaşığı maydanozu hardal ile
Karıştırıp bifteklerin üzerine sürün, daha sonra biftekleri rulo yapın.
Ruloları1 tatlıkaşığı sıvıyağda kızartın. tavuk suyunu ilave edip 20
Dakika pişirin.
Sosa soğuk su ile eritilmişnişasta katıp bir taşım pişirin. tuz, karabiber ve
Kalan maydanozu ekleyin.
Haşlanmışpatatesle birlikte servis yapın.



This entry was posted on 04:53 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: