Malzemeler:

2 adet kabak
½ çay bardağı su
8 adet çarliston biber
8 adet taze kırmızıbiber
4 adet domates
300 gr light yoğurt
3-4 dişsarmısak

Hazırlanışı:

Kabakların kabuklarınıkazıyıp halka şeklinde doğrayın ve cam bir kaba
Yerleştirin. yarım çay bardağı su ekleyip kabın üzerini folyo ile kapatın.
Önceden 230 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
Biberleri közleyin. kabuklarınısoyup kabuklarla birlikte servis tabağına
Yerleştirin.
Rendelenmişdomatese biraz tuz serpip 1 çorba kaşığı zeytinyağıilave
Ederek suyunu çekinceye kadar pişirin.
Sarmısaklarıdövüp yoğurda ekleyin.
Sebzelerin üzerine önce sarmısaklıyoğurt döküp domates sosu gezdirin.



This entry was posted on 01:57 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: