Malzemeler:

4 x 125 g bonfile
3.5 çorba kaşığı margarin
1/2 çay kaşığı tuz
Taze çekilmişkarabiber
1 1/2 su bardağı bearnez sos

Hazırlanışı:

Bonfileleri bir beze sarıp kesilmişolan yüzlerinden biri alta gelecek biçimde
Tezgaha koyup hafifçe dövün.
Margarini bir tavada eritin. bonfilelerin her iki yüzeyini de tuzlayıp,
Biberleyi tavaya koyup, birkez alt üst ederek her iki yüzleri de 3'er dakika,
Etlerin üzerinde su damlacıklarıoluşuncaya kadar, pişirin. fazla pişmiş
Istiyorsanız, etleri daha
Uzun süre pişirebilirsiniz.
Bonfileleri fazla yağlarınısüzdürerek, önceden ısıtılmış tabaklara aktarıp
Yanında bearnez sos ve dilediğiniz garnitürle sıcak olarak servis yapın.



This entry was posted on 23:45 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: