Malzemeler:

1 kutu ton balığı
1 paket makarna1 kutu ton balığı
1 paket makarna(burgu)
1 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı zeytinyağı(burgu)
1 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet salatalık turşusu
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı kapari
Tuz

Hazırlanışı:

Makarnayıkaynayan tuzlu suyun içinde 8 dakika haşlayın.süzüp kenarda
Bekletin.ton balığının suyunu süzün.mayonezi,zeytinyağını,ufak doğranmış
Salatalık turşusunu ayrıbir kapta karıştırın.bunu ton balıklarına
Ekleyin.haşlanmışmakarnayımargarinle soteleyin.kaparileri içine atın.ton
Balıklısosu da ilave edin.servis yaparken maydanozla süsleyin



This entry was posted on 12:24 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: