Malzemeler:

1 çay bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı kavrulmuşerişte
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı kavrulmuşkıyma
2 yemek kaşığı tereyağ ı
1 tatlıkaşığı kırmızıbiber

Hazırlanışı:

Tencereye koyulan margarin eriyince ince kıyılmış soğanlar kavrulur, salça
Ve kıyma eklenir. 6 su bardağı su ilave edilir. kaynayınca bulgur katılır,
Bulgur yumuşayınca eriştesi katılarak 10 dakika daha pişirilir (çorba
Kıvamında). üstüne kızdırılmıştereyağ ıve kırmızıbiber dökülerek servis
Yapılır.
Afiyet olsun :)



This entry was posted on 09:32 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: