Malzemeler:

1kg kemikli kuzu eti
1 buyuk soğan
4-5 adet patlican
1 adet pide ekmegi
Istenilen miktarda yoğurt,sarimsak

Hazırlanışı:

Kuzu etleri rendelenmis soğan,tuz vekarabiber ile terbiye yapilarak bir
Gece bekletilir. daha sonra tamamen soyulmus patlicanlar ve kuzu etleri
Bol yagda kizartilir. genis bir tencereye kizartilmis olan patlican ve etler
Konarak,ustunu gecicek kadar su eklenir ve 30dak kadar pisirilir. servis
Tabagina kucuk kucuk kesilmis pide parcalarindan,uzerinde sarimsakli
yoğurttan eklenir,patlican,et ve birazda yemegin suyundan eklenerek
Servis yapilir.afiyet olsun :)



This entry was posted on 02:08 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: