Malzemeler:

1 kg. kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağ ı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanısu

Hazırlanışı:

Eti yıkayıp, bir tencereye koyun.İri doğranmışpatates,havuç,
Soğan,tereyağ ı, tuz, karabiberi ve 1/2 çay bardağı  ılık suyu ekleyip et
Yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. (suyu biterse her 15 dakikada bir
1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz).
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanısuyu çırpın.
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün. karıştıp servis yapın.



This entry was posted on 03:50 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: