Malzemeler:

1 kg. kuzu pirzolası
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı un
4 adet küçük domates
3 -4 adet yeşil sivri biber
250 gr. mantar
Tuz,karabiber
Kırmızıbiber
Kekik

Hazırlanışı:

Orta büyüklükte bir tepsiye sıvıyağıkoyup kızdırın.
Pirzolalarıhafifçe una bulayın. kızdırılmışsıvıyağda her iki tarafınıda
Çevirerek kızartın.
Domatesleri ikiye bölün, biberleri küçük doğrayın.
Domates, biber ve mantarlarıtuz, karabiber, kırmızıbiber ve kekikle
Karıştırın.
Sebzeleri tepsideki pirzolaların üzerine yerleştirin. 1/2 su bardağı  ılık su
Ilave edin. üzerine bir tabak koyup, tencerenin kapağınıkapatın. ağır
Ateşte pirzolalar yumuşayıp, yağına kalana kadar pişirin.



This entry was posted on 03:49 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: