Malzemeler:

Kg. kuşbaşıkuzu eti
100 gr. margarin
1 kg. taze soğan
1 çorba kaşığı salça
Nane, tuz
Terbiye için:
2 yumurta sarısı
1/2 su bardağı yoğurt

Hazırlanışı:

Eti yıkayıp tencereye koyun. suyunu çekene kadar pişirip, pembeleşene
Kadar kavurun.
Doğranmıştaze soğanıve margarini ilave edip 3, 4 dakika daha kavurun.
Salça ve naneyi ekleyin. kavurmaya 2, 3 dakika daha
Devam edin. 3 su bardağı su ve tuz ekleyin. kısık ateşte pişirin.
Yemeği ocaktan indirdikten sonra biraz bekletin. yumurta sarısıve
Yoğurdu birlikte çırpı. yavaşvavas karıştırarak vemeğe ilave edin. 


This entry was posted on 03:48 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: