Malzemeler:

2 adet tavuk göğsü
1 bağsemizotu
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı sıvı yag
2 dişsarımsak
2 adet domates
1 çay bardağı bulgur
Yarım adet limonun suyu
2 su bardağı tavuk suyu
1 tatlıkaşığı kırmızıpul biber

Hazırlanışı:

Tavuk göğüslerini küp küp kesin.derin bir tencerede yağıkızdırıp, tavuk
Etlerini biraz pisirin.kuru soğani piyazlık doğrayın,tavuga ilave edip biraz
Soteleyin.daha sonra içine doğranmışsemizotlarınıve kıyılmış sarımsakları
Ekleyip, semizotlarısönene kadar kavurun.
En son olarak içine yıkanmışbulguru, limon suyunu, tavuk suyunu, kup
Kup doğranmışdomatesi, kırmızıpul biberi, tuz- karabiberi ilave edip,
Pişirin.pişen yemeği servis tabağına alıp, sıcak olarak servis yapın.afiyet
Olsun...



This entry was posted on 03:06 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: