Malzemeler:

2 adet yumurta
1 su bardağı un
3 dişsarmısak
1 limon suyu
1/2 fincan sirke
1 adet kemikli tavuk göğsü
3 yemek kaşığı margarin
1/2su bardağı haşlanmışnohut
Kırmızıtoz biber
1 litre tavuk suyu

Hazırlanışı:

Kemikli tavuk göğsünü 1 litre su ile haşlayın. kemik ve derisini ayırıp iri
Parçalara bölün. bir kasede yumurtalar, un, dövülmüşsarmısak, limon
Suyu ve sirkeyi karıştırın. 1 yemek kaşığı tereyağ a tavuk suyunu katarak
Beşamel sos kıvamında orta ateşli ocakta karıştırarak pişirin . akşamdan
ıslatıp haşladığınız nohutlarıekleyin. 1-2 taşım kaynatın ve ateşten alın.
Kalan tereyağ ınıkızdırın. tozbiberi ekleyin. paçayıservis tabağına alıp
Üzerine tavuk etlerini serin. tereyağ ınıgezdirip servis yapın.afiyet
Olsun....



This entry was posted on 07:23 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: