Malzemeler:

2 büyük tabak tavuk kanat
Patates kızartma
Sos için:
1 çorba kaşığı domates salçası
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Peynirli dip için:
1 su bardağı yoğurt
2 çorba kaşığı mayonez
1 çay kaşığı kekik
3 çorba kaşığı ufalanmıştulum peyniri

Hazırlanışı:

Dip için bir kapta 1 su bardağı yoğurdu, 2 çorba kaşığı mayonezi, 1 çay
Kaşığı kekiği, 3 çorba kaşığı ufalanmıştulum peynirini ve 3 adet çok ince
kıyılmış taze soğanlarıiyice karıştırın.
Sos için ise domates salçasını, soya sosunu ve zeytinyağınıiyice karıştırın.
Tavuk kanat'larıçok kızgın derin yağda kızartın.
Büyükçe bir kapta hazırladığınız sosa bulayıp, servis tabağına alın.
Dilediğiniz şekilde kesilmişpatates kızartmasıve peynirli diple birlikte
Servis yapın.



This entry was posted on 05:14 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: