Malzemeler:

2 adet havuç
2 adet orta boy patates
2 adet soğan
Yarım kilo tavuğun beyaz eti
1 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağ ı

Hazırlanışı:

Tavuğun beyaz etini, derisinden ayırın. bir hafta buzlukta bekletin.
Havucun, soğanın ve patatesin kabuklarınısoyarak, iri iri doğrayın.
Çözüldükten sonra iri parçalar halinde kestiğiniz tavuk etlerini ilk önce
Kızgın yağda soteleyin.
Başka bir tencereye aldığınız yağile birlikte havuç ve soğanıkavurun.
Üzerine yeterince su ilave ederek kaynatın. soğan ve havuç kaynadıktan
Ve biraz pişmeye başladıktan sonra tavuk ve patatesleri ilave edin.
Ayrıbir kap içinde yumurta sarısınıve unu karıştırın. Malzemeler:in
Pişmesine yakın bu karışımıtencereye ekleyin. bir süre kaynattıktan sonra
Sıcak olarak servis yapın.  afiyet olsun :)



This entry was posted on 05:14 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: