Malzemeler:

1 adet bonfile
1 çorba kaşığı kıyma
10 adet İç antep fıstığı
1 tatlıkaşığı kıyılmış pastırma
1/2 çorba kaşığı tereyağ ı
kıyılmış dereotu

Hazırlanışı:

Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10
Adet fıstığıkoyup rulo haline getirin. daha sonra içe doğru sarın.
Bir tavaya 1 tatlıkaşığı tereyağ ınıalıp eritin. İnce ince doğranmış1 tatlı
Kaşığı pastırmayıve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. kaşıkla karıştırarak,
Birkaç dakika tavada tutup, çıkarın.
Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. üzerine tavada
Kızarttığınız pastırmayıkoyun. dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın



This entry was posted on 03:40 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: