Malzemeler:

3 yufka
2 tavuk budu

Hazırlanışı:

Önce butlarıhaşlıyoruz ve soğuduktan sonra güzelce ayıklayıp tiftiyoruz.
Karabiber ve tuzla harmanlıyoruz. bir yufkayıdört parçaya ayırıyoruz ve
Herbir parçanın genişkenarına tiftilmiştavuktan yayıyoruz. sonra sigara
Böreği ile sarıp gül böreği şeklinde yuvarlıyoruz. bu şekilde hazırladığımız
Yufkalarıbir tepsiye dizip fırına veriyoruz. fırında yufkaların hafifçe
Pembeleşmesini bekliyoruz, kesinlikle kızarmayacak. sonra tepsimizi
Fırından çıkarıp tavuklarıhaşladığımız ve hala ılık olan suyu yufkaların
Üzerine gezdiriyoruz ve tepsinin üzerini kapatıyoruz ki yufkalar suyu iyice
Çeksin. 10 dakika kadar sonra sarımsaklıyoğurt ve kırmızıbiberle
Kızdırılmışyağile servis yapabiliriz. gayet lezzetli ve güzel bir ara menü.



This entry was posted on 13:23 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: